Nyt fra Dansk-Jødisk Venskab

Læs det nye blad her.

Kære læsere af Dansk-Jødisk Venskab (DJV)

Ovenover finder I april-nummeret af DJV’s blad. Det indeholder nyt fra vores forskellige arbejdsgrene og kontakter i Israel, samt 2. del af mit indlæg: ’Jødisk-kristne relationer – et håbets tegn’. Indlægget blev bragt ved DJV’s Israel-stævne oktober 2022.

DJV’s hjælpeprojekter i Israel berører rigtig mange mennesker og er et vidnesbyrd om jøders og kristnes samarbejde om at styrke Israel i alle de udfordringer, som landet står i. Det kræver udholdenhed og mod, og det kan vi vise sammen.

Som noget nyt påbegynder vi en lille serie, hvor nogle Israel-venner fortæller lidt om deres relation til Israel. Serien hedder: Et hjerte for Israel, og det giver rigtig god mening netop at bringe en sådan serie i år, hvor vi fejrer 75-året for Israels genoprettelse. Sean Cresswell lægger ud med sin fortælling om, hvordan Israel blev relevant for ham som kristen, se s. 6.

Rigtig god fornøjelse med læsningen af Nyt fra Dansk-Jødisk Venskab, april 2023.

Glædelig Påske! Og Glædelig Pesach!

Eva Ravn Møenbak, formand for DJV

Advertisement
Dette indlæg blev udgivet i Artikler. Bogmærk permalinket.