Nyt fra Dansk-Jødisk Venskab

Bladet “Nyt fra Dansk-Jødisk Venskab” bringer informationer om DJVs vidtforgrenede arbejde i Israel.

Klik her for at abonnere på bladet

Download og læs bladet her.

Kære læsere af ’Nyt fra Dansk-Jødisk Venskab’

Oktober-bladet er klar til læsning med invitation til Dansk-Jødisk Venskabs årlige Israel-stævne, der finder sted den 28. – 29. oktober i Københavns Frikirke, Filippavej 3. Hele programmet kan ses på bladets bagside. Og en introduktion til stævnet finder I på s. 2.

I år har vi inviteret en israelsk gæstetaler, Danielle Mor, som er vicepræsident i Jewish Agencys afdeling for støtte til aliyah, jødisk immigration til Israel og kontakten til de kristne. Jewish Agency er DJV’s mangeårige samarbejdspartner, og Danielle har i den grad fingeren på pulsen og vil bl.a. bringe os de sidste nyheder fra Ukraine og Rusland. Så kom og bliv opdateret på en dramatisk situation, som jo vedrører os alle.

Vi starter fredag d. 28. oktober med en festlig sabbatsmiddag, hvor vi vil nyde god mad og hinandens selskab med hebraiske sange, og Danielle Mor vil bringe en hilsen fra Jerusalem. Til dette arrangement er tilmelding nødvendig. Til de tre møder om lørdagen er tilmelding ikke nødvendig.

Vi glæder os til at være sammen med jer til nogle velsignede dage med fokus på Israel.

De bedste hilsner

Eva Ravn Møenbak, formand for Dansk-Jødisk Venskab

Advertisement
Dette indlæg blev udgivet i Artikler. Bogmærk permalinket.