Nyt fra Dansk-Jødisk Venskab

Læs og download bladet her.

Kære læsere af Nyt fra Dansk-Jødisk Venskab

Som man kan se, er forsidebilledet fra basaren i den gamle by i Jerusalem. Vi har valgt dette foto, da det viser, at det nu igen er muligt at rejse til Israel som turist og opleve alle de spændende steder uden at være underlagt Covid-19 restriktioner.

Bladets indhold har bl.a. fokus på de ukrainske jøder og deres flugt til Israel og den kæmpe indsats, der bliver gjort af vores samarbejdspartner Jewish Agency for at bringe flygtningene i sikkerhed i Israel (s. 2-3). Og Michal Waisblay, vores kontaktperson i Lone Soldier Centeret (Soldaterhjem), beskriver i en artikel, hvordan tilstrømningen af tusindvis af ukrainsk-jødiske flygtninge sætter sit præg på livet i Israel (s. 4-5).

Vi ønsker god fornøjelse med læsningen af bladet.

Venlig hilsen

Eva Ravn Møenbak, formand for Dansk-Jødisk Venskab

Advertisement
Dette indlæg blev udgivet i Artikler. Bogmærk permalinket.