Israel til fods

Israel til fods

Israel er et land med mange dimensioner: religiøse, kulturelle, historiske og geografiske, blot for at nævne nogle enkelte. Det er et land der er afhængigt af Gud og specielt designet af Ham. Derfor er det altid fantastisk at komme ud og opleve og vandre i Israel. Hvis du har mod på at vandre ca. 20-25 km om dagen i terræn, bade i Genesaret Sø og falde i søvn til stjerneskud på ørkenens nattehimmel, så vil Dansk-Jødisk Venskab gerne invitere dig med på denne oplevelsesrige tur, hvor vi zoomer ind på Israels naturskønne dimension. Det bliver fysisk krævende men ikke et ræs, og vi hjælper hinanden, dog skal du være i almindelig god form. Der vil også blive tid til åndelig fordybelse, fordi vi hver dag vil have personlig stillestund og fællesandagter morgen og aften. Hvis uheldet skulle være ude, og du bliver skadet eller syg, så vil vi sørge for, at du kommer til Jerusalem, hvor du sagtens kan bruge tiden fornuftigt. Rejseleder er Dan V. Herron, DJVs repræsentant i Jerusalem, som er bosat i Israel for 3. gang. Dan er godt kendt med landet og sproget, og har rig erfaring med at vandre i Israel.

Praktiske Detaljer

Tidsramme: 26/4 – 3/5 (Store Bededagsferien)

Pris: 2200 kr. ved rettidig tilmelding, ellers 2500 kr. Flybilletter, entréer til attraktioner og museer uden for det planlagte program og obligatorisk rejseforsikring (der dækker evt. hjemtransport) skal lægges oveni prisen og betales individuelt af deltagerne. Fuld forplejning er inkluderet i turprisen fra aftenen d. 26/4 indtil de afsluttende dage i Jerusalem, hvor vandrehjemmet sørger for en lille morgenmad og turbudget køber ind til at smøre madpakker. Altså er man selv ansvarlig for aftensmad fra d. 1.5.

Tilmeldingsfrist: 1. marts 2015 til dan.herron@djvenskab.dk (tilmelding på facebook siden er ikke nok). Betaling til

Nordea 5501 4372837115; mærk overførslen med ”Isr. til fods” og dit fulde navn.

NB: Begrænset antal pladser

Frameldingsgebyr efter 1. marts: 300 kr.

Krav:

Du skal være mindst 18 år gammel og max. 40 år, og i god fysisk form. Du skal have rejseforsikring til hele turen, der inkluderer evt. hjemtransport.

Obligatorisk udstyr:

Gode vandresko/støvler; pandelampe (det er ikke nok blot at have en lygte); hat med skygge; solbriller; ekstrasko/sandaler til afslapning; spisekit; godt liggeunderlag; liner/lagenpose/sommersovepose.

Anbefalet udstyr: Mikrofiber håndklæde; badetøj; solcreme; compeed vabelplaster, lommekniv, ørepropper, vandrygsæk med sugerør.

Overordnet Plan

Koncept: Todages vandretur i det nordlige Israel; én hviledag i Tiberias; todages ørkentur ved det Døde Hav; to dage afslutningsvist i Jerusalem. Hjemrejsedag er d. 3. maj. NB Denne oversigt er vejledende og kan ændres grundet logistik og antal deltagere.

Søndag, 26.4 Mandag, 27.4 Tirsdag, 28.4 Onsdag, 29.4
Opsamling kl. 12 Ben Gurion lufthavn Vandring til Tiberias HviledagValg mellem badning/afslapning eller cykeltur rundt om Genesaret sø. Kørsel i bus til Ein Gedi.Ein Gedi Naturpark – let hike uden oppakning. Badning
Kørsel i bus til Galilæa; Eftermiddagsvandring Vandring til Tiberias Hviledag Eftermiddags og aften/nathike langs bjergene ved det Døde Hav
Overnatning: Rasteplads Overnatning: Rasteplads/campingplads Overnatning:Herberg/campingplads Overnating: Rasteplads
Torsdag, 30.4 Fredag, 1.5 Lørdag, 2.5 Søndag, 3.5
Hike til Massada Gratis fællesrundvisning i Jerusalem om formiddage.Shabbat Gudstjeneste med engelsk oversættelse kl. 15.30 Frit program i Jerusalem.Vandring til Oliebjerget om eftermiddagen. HjemrejseTransport til lufthavn(tidspunkt aftales nærmere afhængig af flyafgange)
Eftermiddagsbadning Ein Bokek, Det Døde Hav.Kørsel i bus til Jerusalem Frit program. Frit program.
Overnatning: Vandrehjem Overnatning: Vandrehjem Overnatning: Vandrehjem
Advertisement
Dette indlæg blev udgivet i Arrangementer. Bogmærk permalinket.