Bøn for Israel, d. 16.3. 2021

Kære venner og forbedere for Israel

Bøn for Israel finder desværre ikke sted i denne måned grundet coronarestriktioner. Men her kommer inspiration til fokuspunkter for bøn for Israel, som vi kan samles om – hver for sig – den 16.3. kl. 19.30. Der er i alt fire emner.

  1. Bøn om succes for samarbejdet mellem Israel, Danmark og Østrig om bekæmpelsen af covid-19
Gården bagved YMCA i Jerusalem

Danmark indtrådte sidste år i en alliance af lande, såkaldte first mover-lande, der handlede hurtigt i coronakrisens første fase, og som vil hjælpe hinanden med at løse de udfordringer, som pandemien fører med sig.

“Vi vil gerne styrke vores samarbejde i fremtiden,” siger statsminister Mette Frederiksen (S) på pressekonferencen.

  • Bøn for parlamentsvalget i Israel den 23. marts

Israel er Mellemøstens eneste demokrati.

Oversigt over partierne   http://www.dif-aarhus.dk/valg2021.htm

  • Bøn for Israel, som FN’s Internationale Straffedomstol i Haag (ICC) nu indleder en undersøgelse af for påståede krigsforbrydelser mod palæstinenserne.

Israels premierminister, Benjamin Netanyahu, afviste allerede i 2019 anklagerne. Den 5. 2. 2021 understregede han, at afgørelsen er »en mørk dag for sandhed og retfærdighed«.

  • Pesach – den jødiske påskefejring, fra solnedgang d. 27.3. til solnedgang d. 4. april

”Jeg husker på min pagt. Sig derfor til israelitterne: Jeg er Herren! Jeg vil føre jer bort fra tvangsarbejdet i Egypten og befri jer fra trældommen. Jeg vil føre jer til det land, som jeg svor, jeg ville give Abraham, Isak og Jakob; det vil jeg give jer til ejendom. Jeg er Herren!” (2. Mos. 6,5-8).

Chag sameach! Glædelig Påske!

Advertisement
Dette indlæg blev udgivet i Artikler. Bogmærk permalinket.