Nytår og særindsats fra DJV i Israel

I aften går det jødiske folk ind i et nyt år, mere præcist 5781 ifølge jødisk tidsregning. Men det er ikke ligeså festligt som det plejer, for i dag begynder også en kontroversiel nedlukning af samfundet, hvilket forhindrer folk i at fejre højtiden udenfor den nærmeste kernefamilie.

(Foto: Estera og Dan Herron)

DJV har sat gang i et mundbindsprojekt sammen med vores partnere. Første etape er at forsyne højteknolgiske, anti-virale mundbind til plejepersonale på JAFI’s holocaust hjem (JAFI står for The Jewish Agency for Israel). Maskerne er af et specielt kobber-vævet tekstil der dræber vira og er opfundet i Israel.

Vi donerer forskellige typer masker til vores partnere i Israel for at være med til at dæmme op for smitten.

Vi håber på at lægge det gamle år og corona bag os snarest.

Kunne du tænke dig at støtte DJV’s arbejde for Israel, så er det bare at klikke her. Det koster kun 100 kr. at blive medlem

Advertisement
Dette indlæg blev udgivet i Artikler. Bogmærk permalinket.