Tak fra Israel

The Jewish Agency For Israel (JAFI) delte sin tak i ord og billeder for den indsats DJV har ydet immigrantfamilier med børn som er udfordret af de stramme tiltag for at kontrollere Wuhan Virussen.

“Kære Dansk-Jødisk Venskab

Jeg er så glad for at kunne dele nogle smilende olim (immigrant) børns ansigter med jer, taget ved vores Yeelim center i Beer Sheeva, hvor de har modtaget den dyrebare gave af glad og velbrugt tid takket være den gave som DJV har givet – med legetøjet og undervisningsmaterialer, som vi gav dem i sidste uge takket være jer!

I alt har vi været i stand til at forsyne godt 1,000 nye olim børn – nogle som er i karantæne fordi de har foretaget Aliyah (immigration til Israel) for nyligt, hvilke inkl. olim fra Ethiopien – og nogle som har været med os adskillige måneder såsom lægerne og programørerne som er ved Yeelim centret.

Jeg håber I nyder disse billeders glæde og taknemmelighed

Må G-d velsigne jer,

Danielle Mor”

Direktør, Kristne Venner
Vice-præsident for Israel og Global Filantropi
The Jewish Agency for Israel

 

 

Advertisement
Dette indlæg blev udgivet i Artikler. Bogmærk permalinket.