DJV sender ekspreshjælp til Israel

51028535_1103710493132102_3061673084835594240_n(Billede: The Jewish Agency for Israel)

Vi håber, at alle DJV-venner i Danmark og resten af verden er ved godt helbred. I den svære situation, som mange af vores israelske partnerorganisationer befinder sig i, har Dansk-Jødisk Venskab valgt at øge vores bidrag til hjælpeindsatser i Israel. Vi ønsker at være tilstede, når der er allermest brug for det. Derfor har vi bl.a. sendt en særlig hjælpepakke på DKK 100.000 gennem Jewish Agency til nye israelske immigrantbørnefamilier bosiddende i Syd-Israel, i Gazas nærområde. Udover donationen modtager hver familie følgende hilsen fra os, som vil være oversat til hebraisk og andre sprog:

Kære venner

Vi ved, at denne situation er en udfordring og en prøvelse for os alle, men vi ønsker, at I skal vide, at I ikke står alene, og at der er andre, der er dybt engageret i din og din families situation. Vi er glade og stolte over, at I har valgt Israel som jeres hjem, og ønsker at opmuntre og støtte jer i dette valg. I er en velsignelse til os der, hvor I er. Vi håber denne gave er til opmuntring, og at I må finde trøst og styrke til dagene, der kommer. Vi ønsker jer alt det bedste og beder for jer.

 

Jeres venner i Danmark,

Dansk-Jødisk Venskab

Advertisement
Dette indlæg blev udgivet i Artikler. Bogmærk permalinket.