Tre valg på et år – hvad sker der dog i Israel lige nu ?

Allan Sørensen

Møde i Dansk-Israelsk Selskab med journalisten Allan Sørensen
 
 
For 3.gang på kun et år skal israelerne igen til valgurnerne – midt i en højspændt situation med trusler fra Iran og Trumps fredsplan. Dansk-Israelsk Selskab har derfor inviteret journalisten Allan Sørensen fra Jerusalem til at komme til Danmark og fortælle om situationen her lige før det tredje valg – der måske kan betyde afslutningen på Netanyahu-årene – eller en fortsættelse.
 
Mødet finder sted mandag den 17.februar kl. 19 i Det jødiske Hus i Krystalgade i stuen – vær opmærksom på, at der også er et andet møde den aften i den anden halvdel af festsalen – så der er kun plads til 70 deltagere i mødet med Allan Sørensen.
 
Allan Sørensen vil være kendt af alle med interesse i Mellemøsten. Han var i 14 år Kristeligt Dagblads journalist i Israel og har siden været tilknyttet Berlingske – nu som Weekendavisens faste mand i Jerusalem, hvor han dækker hele Mellemøsten.
 
Tilmelding sker med en mail til info@dansk-israelsk-selskab.dk senest søndag den 16.februar. Har man ikke mulighed for at sende en mail, kan tilmelding ske til sekretær Jørgen Svaneberg på tlf. 2299 7833.  
Advertisement
Dette indlæg blev udgivet i Artikler. Bogmærk permalinket.