Guds Ord sendes til Månen

Hvordan hænger raketvidenskab og Guds ord sammen? Det får du en forklaring på her. Se “live” reportage fra Zionsporten Jerusalem her, eller læs videre forneden.
earth-1365995_1920

“For belæringen udgår fra Zion,
og Herrens ord fra Jerusalem.” (Es. 2:3)*

I morges tændte raketmotorene på en SpaceX raket med en helt særlig last. Den første Israelske sonde til månen. Israel kommer til som fjerde nation, efter stormagter som USA, USSR, og Kina men får førstepladsen som det første private initiativ til at lande på månen.

Det bliver en kort mission men med lang indvirkning, for nu skal vi tilbage til Ordet. Udstyrret vil kun holde et par dage grundet den intense stråling fra solen, men med ombord er der en udgave af Biblen, Israels Nationalsang og Uafhængighedserklæringen fra 1948.

Det er fantastisk at det folk Gud først åbenbarede sig til nu sender Ordet til månen! DJV beder om at det må være en succesfuld mission, at det jødiske folks tekniske og videnskabelige formåen fortsat må være en velsignelse for jordens folkeslag på trods af boycott og åndsformørkelse.

Missionen er, lidt ligesom Israel selv, ganske skrøbelig. Der er ingen backup systemer og meget kan gå galt. DJV beder om at Gud må våge over sit Ord og holder fast i at det ikke vender “virkningsløst tilbage” (Es. 55:11) at Israel må være en affyringsrampe for Guds sandhed og kærliged til verden!

Sonden forventes at lande på Månen d. 11. april.

 

 

 

Advertisement
Dette indlæg blev udgivet i Artikler. Bogmærk permalinket.