FESTAFTEN FOR ISRAEL

Onsdag den 18. april kl. 19.30 er der festaften i Københavns Frikirke, Filippavej 3, Fr.berg med fejring af Israels 70 år.

Alle er velkomne til at høre de spændende talere, som er knyttet til organisationer, der arbejder for udbredelsen af kendskabet til de israelske forhold:

Shay Attias er jøde og præsident for Shuva Global Diplomacy. Han taler i parlamenter, på universiteter og i kirker om Israels succeser og udfordringer.

Tomas Sandell er grundlægger af European Coalition for Israel og tidligere journalist og EU-kommentator i Bruxelles. ECI blev oprettet som en røst til fordel for Israel, oprindeligt ind i EU, men i stigende grad også over for FN. Han er bosiddende i Finland.

Andrew Tucker er jurist med speciale i international lov og juridisk konsulent for European Coalition for Israel. Til dagligt er han direktør for Christians for Israel International, Holland.

De tre talere er inviteret til Danmark af Tove Videbæk, Rakul Kristiansen og Inger Porsen, for at tale ved en konference på Christiansborg kl. 13.30 samme dag.
Derfor arrangeres mødet i Københavns Frikirke i samarbejde med Dansk Jødisk Venskab, Aglow International Danmark og Bedehus Danmark.

Eva Møenbak indleder, og alle taler vil blive tolket.

Aftenen slutter med kaffe, te og kage i cafeen.

 

 

Advertisement
Dette indlæg blev udgivet i Artikler. Bogmærk permalinket.