Mindelund for dansk terroroffer

 

I går (15. marts, 2017) blev en mindelund i en af Keren HaKayemets (KKL) skovområder tilegnet Dan Uzan, som blev skudt og dræbt d. 15. februar 2017, 37 år gammel.

For to år siden var jeg i Netananya for at aflevere to nye volontører, Solvegj og William Brown, hvor vi til vores store overraskelse og sorg så rapporter på Israelsk morgen-TV om hændelserne i København.

Derfor var det livsbekræftende for os alle tre at få lov til at deltage i denne fine ceremoni. Dan sørgede ovenikøbet for dansk forårsvejr med regn og torden, noget arrangørerne ikke var helt forberedt på, men som Israels tørstige land altid har godt af!

Dan blev mindet af sin far, Sergio, tidl. overrabiner Bent Lexner og de skandinaviske ambassadører. Æret være hans minde.

 

 

Advertisement
Dette indlæg blev udgivet i Artikler. Bogmærk permalinket.