Nye statsborgere fra Ukraine og Rusland

DJV blev igen inviteret af Jewish Agency til en festligholdelse af nye statsborgere. Det var en lejlighed både med fest og vemod. Fest for de nye unge israelere der efter et 9-måneders indslusningsprogram nåede i mål som statsborgere; vemod for Danielle (som dog også glædede sig), vores kontakt i Jewish Agency, fordi hun delte mindelegater ud for sin afdøde fætter, Alon. Alon blev dræbt ved et skudangreb i Tel Aviv i januar. Familien har æret hans minde ved at sætte gang i masse velgørenhed. En flot respons til et terrorangreb. Tragisk nok skete det første store terroranslag siden Alons død samme aften i Tel Aviv. Fire mennesker omkom og mange blev sårede.

Se noget af festen med dans og musik, samt en bevægende mindetale for et terroroffer.

Advertisement
Dette indlæg blev udgivet i Artikler. Bogmærk permalinket.