Israel Explorer – November 2016

Trailer for turen (NB aktuelle datoer står længere nede på siden)

  IMG_0440Israel til fods

Israel er et land med mange dimensioner: religiøse, kulturelle, historiske og geografiske, blot for at nævne nogle enkelte. Det er et land der er afhængigt af Gud og specielt designet af Ham. Derfor er det fantastisk at komme ud og opleve Israel som vandrer. Hvis du har mod på at vandre ca. 15-20 km om dagen i terræn, bade i Genesaret Sø og falde i søvn til stjerneskud på ørkenens nattehimmel, så vil Dansk-Jødisk Venskab gerne invitere dig med på denne oplevelsesrige tur, hvor vi zoomer ind på Israels naturskønne dimension. Det bliver fysisk krævende men ikke et ræs, og vi hjælper hinanden, dog skal du være i almindelig god form. Der vil også blive tid til åndelig fordybelse, fordi vi hver dag vil have personlig stillestund og fællesandagter morgen og aften. Hvis uheldet skulle være ude, og du bliver skadet eller syg, så vil vi sørge for, at du kommer til Jerusalem, hvor du sagtens kan bruge tiden fornuftigt. Rejseleder er Dan V. Herron, DJVs repræsentant i Jerusalem, som er bosat i Israel for 3. gang. Dan er godt kendt med landet og sproget, og har rig erfaring med at vandre i Israel.

Praktiske Detaljer

Tidsramme: 13/11– 20/11 2016

Pris: 2000 kr. Flybilletter, entréer til attraktioner og museer uden for det planlagte program og obligatorisk rejseforsikring (der dækker evt. hjemtransport) skal lægges oveni prisen og betales individuelt af deltagerne. Fuld forplejning er inkluderet i turprisen.

IMG_6481

Tilmeldingsfrist: 20. september 2016 til dan.herron@djvenskab.dk (tilmelding på facebook siden er ikke nok). Betaling til

Nordea 5501 4372837115; mærk overførslen med ”Isr. til fods” og dit fulde navn.

NB: Begrænset antal pladser

Frameldingsgebyr efter 20. september: 300 kr.

Krav:

Du skal være mindst 18 år gammel og max. 45 år, og i OK fysisk form. Du skal have rejseforsikring til hele turen, der inkluderer evt. hjemtransport.

Obligatorisk udstyr:

Gode vandresko/støvler; pandelampe (det er ikke nok blot at have en lygte); hat med skygge; solbriller; ekstrasko/sandaler til afslapning; spisekit; godt liggeunderlag; liner/lagenpose/sommersovepose.

Anbefalet udstyr: Mikrofiber håndklæde; badetøj; solcreme; compeed vabelplaster, lommekniv, ørepropper, vandrygsæk med sugerør. Pressening til at beskytte opusteligt liggeunderlag. Syntetisk, svedtransporterende tøj, gerne med krave til at beskytte nakken.

Overordnet Plan

Turen vil grundlæggende finde sted i det nordlige og centrale Israel. NB Denne oversigt er vejledende og kan ændres grundet logistik og antal deltagere.

13. nov. – Ankomstdag, Kørsel til Nordisrael og vandring ved Genesareth Sø

14. nov. Yehudia Reservatet – basin vandring

15. nov. Bestige Hermon – se det nordlige Golan, videre til Jerusalem

16. nov. Hviledag i Jerusalem, med sightseeing

17. nov. Ørkentur Ein Gedi til Massada – Dag 1

18. nov. Ørkentur Ein Gedi til Massada – Dag 2, retur til Jerusalem

19. nov. Ørkentur Wadi Qelt.

20. nov. Afrejsedag

IMG_6480